Info om Pangea Ecocard

Info om Pangea Ecocard

Er du opptatt av miljøet, og vil du gjerne gi penger til en god sak? I så fall har vi en gladnyhet til deg – for gjennom Pangea Ecocard kan du gi penger når du bruker penger. Med det mener vi at for hver gang du betaler for noe med dette kredittkortet, så gis 1% av handlesummen til miljøorganisasjonen Pangea. Det beste av alt? Det koster deg ikke en eneste kroner, for det er nemlig banken/kortutstederen som dekker denne kostnaden. Du kan altså fortsette som vanlig med innkjøp i hverdagen din, men nå vel vitende om at du bidrar til å redde moder jord.

Fordeler med Pangea Ecocard

Pangea Ecocard er altså det optimale kredittkortet for deg som følger at du ikke får gitt nok til veldedige organisasjoner. For nå kan du gi uten at det koster deg et rødt øre! Handler du for 150 000 kroner i løpet av ett år (normalt forbruk for en norsk familie), og kun bruker kredittkortet til innkjøpene, så vil du årlig donere 1500 kroner til Pangea. Og igjen, det koster deg ikke noe. Etter 10 år har du bidratt med 15 000 kroner til å bevare miljøet.

Å bruke Pangea Ecocard gir deg også selv fordeler som du helt sikker kan dra nytte av. Pangea Ecocard gir deg tilgang til et spennende fordelsprogram der du får rabatter og tilbud hos samarbeidende kjeder av selskapet. Deriblant sportsbutikker, treningssentre, parkeringshus, leiebil, hotell og bredbånd. Bare for å ha nevnt noe! Reiseforsikring er også inkludert i kredittkortet, dersom du betaler minst halvparten av transportkostnadene med kortet.

terms-pricesBetingelser og priser

Betingelsene og prisene for Pangea Ecocard er heller ikke dårlige. Det er nemlig et 100 prosent gebyrfritt kredittkort, noe som er ganske sjelden kost. Altså – ingen gebyrer på bruk, eie av kortet, uttak i minibanker eller annet. Nominell rente ligger på 21,5% på nåværende tidspunkt, men med inntil 50 dager rentefri betalingsutsettelse behøver du ikke bekymre deg for denne. Vi anbefaler uansett at man alltid betaler tilbake det man har brukt før denne perioden har utløpt.

Hvordan søke om kredittkortet

Høres det fristende ut å bidra med tusenvis av kroner til en god sak, uten at du selv trenger å tappe kontoen? I så fall kan du søke om Pangea Ecocard gjennom nettsidene til selskapet. Det tar bare noen sekunder å søke, og man får som regel kjapt svar på søknaden. De kravene som stilles til søkeren er som følger: Du må være minst 18 år gammel, du kan ikke ha betalingsanmerkninger eller aktive inkassosaker, og du må være norsk statsborger eller betale skatt (ha en liknet inntekt) i Norge.

No Comments

Post a Comment